Olacağına İnan


Neyi hayal ediyorsan o hayaline bir gün ulaşabilirsin. Sana bu hayali gerçekleştirmek çok zor, yapamazsın diyenler olacak. Sen onlara inat yapacağına inandığında o hayaline ulaşacaksın.

Bu zamanda herkes birbiri ile uğraşıyor. Birbirimize destek olmak yerine köstek oluyoruz. Peki ya böyle yaparak elimize ne geçiyor? Hiçbir şey...

Zaman her zaman olduğu gibi geçmeye devam ediyor. Birileri hayallerine ulaşmak için çabalarken birileri de bu hayalleri yıkmaya çalışıyor.

Eğer sen hayallerine inanıyorsan ve kendine güveniyorsan, kimsenin hayalini yıkmasına izin vermezsin. Onları duymazdan gelirsin, hayatına müdahale etmesine izin vermezsin.

Bir gün oturur saatlerce hayal kurarsın. O hayalini kurduğun esnada yüzünde tebessüm olur sonra biri gelir senin moralini bozar.

Sen birine ne kadar izin verirsen o kişi senin hayatına o kadar karışabilir. Kurduğun hayale ulaşmak için yoluna engel koyanları hayatından çıkarmalısın. Sana inanan, sana güvenen insanları hayatına almalısın.

Herkes bilmelidir ki imkansız denileni bile yapan olmuştur. Hayallerin bir başkasının gözünde imkansız olarak gözükse bile sen o hayaline ulaştığında onlara gereken cevabı vermiş olursun.

Şimdi saatlerce hayal kur. Kimsenin hayaline karışmasına izin verme. Sen hayal kurarak hayalini gerçekleştirmek için kendine güç verirsin. O gücü aldıktan sonra hayaline ulaşırsın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ne Kadar Gidebilirsin?

Ah Bir Çocuk Olsam

Biri lazım